Wij zijn er voor u. Ook nu.

Wij zijn er voor u. Ook nu.

Het antwoord op uw meest gestelde vragen rondom het Coronavirus

Corona

Aangepaste werkwijze

Onze makelaars gaan nog steeds op pad. We organiseren individuele bezichtigingen, we komen graag langs voor gratis waardebepalingen en helpen je graag met een taxatie. Wilt u bezichtigen, maar bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Geef niets, de meeste woningen hebben een online video en bij onze bedrijfspanen kunt u zelfs een virtuele bezichtiging inplannen.

Onze erkende taxateurs taxeren nog steeds uw commercieel vastgoed of uw woning. Ook de verplichte interne opname voeren wij uit. Als u voor ons de deuren open doet, dan zorgen wij voor de rest. Uiteraard houden wij tijdens de interne opname van bedrijfspanden de benodigde afstand tot aanwezige medewerkers. Wel verzoeken wij u om de gemaakte afspraak af te zeggen als er zieken in het huishouden of het bedrijf zijn. We maken dan een afspraak om de inpandige inspectie op een later moment te doen.

Doordat wij de nodige voorzorgsmaatregelen nemen, blijft het verkopen, verhuren, bezichtigen en taxeren van een huis of bedrijfspand veilig.

Commercieel vastgoed taxeren

Ja, zeker. Wij verzekeren u ervan dat wij alle nodige voorzorgsmaatregelen nemen om uw gezondheid en die van onze medewerkers zo veel mogelijk te beschermen. Daarom verzoeken we u om met zo min mogelijk personen bij de afspraak aanwezig te zijn (ofwel: uitsluitend de personen die direct betrokken zijn).

Bij symptomen van ziekte (koorts, verkoudheid, hoesten of niezen) of als u vermoedt dat u in contact bent geweest met een besmette persoon vragen we u contact met ons op te nemen en niet te verschijnen. Wij zullen dan samen met u naar een oplossing zoeken.

Dat hangt ervan af. Bij een financieringstaxatie moet contact worden opgenomen met de desbetreffende bank. Zij hebben richtlijnen over of het object inpandig geïnspecteerd dient te worden. Wij voeren dit contact met de bank voor u. Naast de standaard documenten die u aanlevert vragen onze collega’s ook om beeldmateriaal van het object, zodat de taxateur een goede indruk krijgt en u hierover kan informeren.

Bij taxaties omtrent aankoop, verkoop, interne of overige doeleinden voldoet een geveltaxatie. Hierbij geldt wel dat er ook wordt gevraagd om beeldmateriaal van het object, zodat de taxateur een goede indruk krijgt.

Staat uw vraag er niet tussen?

Onze medewerkers staan voor u klaar zoals u dat van ons gewend bent. Neem gerust contact met ons op via de telefoon, e-mail of social media. We helpen u graag.