Bilderbeek & Partners

Bilderbeek & Partners

Een professioneel team voor de beste taxatie

Over ons

Over ons

Bilderbeek & Partners B.V. is een zelfstandig taxatiebureau voor objectieve waarderingen van commercieel onroerend goed, die er voor gekozen heeft om de specialistische taxatiediscipline op professionele wijze te positioneren. Bij Bilderbeek & Partners houden we ons bezig met het waarderen van nagenoeg alle vormen van commercieel onroerend goed. Wij voldoen aan diverse richtlijnen en normen van ondermeer NRVT, TMI en RICS. Wij mochten ons in 2011 als één van de eerste kantoren in Nederland ‘RICS regulated firm’ noemen. Hiermee voldoen we aan alle eisen die ook aan de grote professionele kantoren worden gesteld. Daarentegen zijn we een kleine organisatie met korte lijnen, waarbij de klant centraal staat.

Milieu-bewust

Bij Bilderbeek & Partners hebben wij een papierloos kantoor, wat inhoudt dat wij niet of nauwelijks printen en uitsluitend een goed beveiligd digitaal archief hebben. Onze taxateurs rijden in electrische auto's en we houden kantoor in een duurzaam monumentaal complex.

Regionale kracht, landelijke dekking

Al jaren zijn we taxatie-expert in onze regio. Met vestigingen in 's-Hertogenbosch, Tilburg, Eindhoven en Venlo beschikken we over relevante kennis van de lokale markt en hebben we een duidelijke helicopter-view over een groot deel van de regio Noord-Brabant en Limburg.
Voor landelijke vraagstukken kunt u uiteraard ook bij ons terecht. Als partner van Dynamis Taxaties Nederland zijn we aangesloten bij een landelijk netwerk met ruim 135 gecertificeerde taxateurs, verdeeld over meer dan 40 vestigingen.

Team Bilderbeek & Partners

Rick  Schiffelers Rick Schiffelers
Rick  Schiffelers Rick Schiffelers

Taxateur

Twan  Meulenmeesters Twan Meulenmeesters
Twan  Meulenmeesters Twan Meulenmeesters

Taxateur

Arjan Bilderbeek Arjan Bilderbeek
Arjan Bilderbeek Arjan Bilderbeek

Taxateur, Directeur

Kom jij ons team versterken?

Junior/Assistent Taxateur Commercieel Vastgoed

Junior/Assistent Taxateur Commercieel Vastgoed

Bilderbeek & Partners is een professioneel, onafhankelijk en ambitieus taxatiebureau, ...
  • 40
  • Vestiging Bilderbeek & Partners
Over ons

De kracht van Bilderbeek & Partners

Bilderbeek & Partners is partner binnen het samenwerkingsverband Dynamis. Dynamis heeft, om haar opdrachtgevers beter van dienst te zijn op het gebied van taxaties, Dynamis Taxaties Nederland B.V. opgericht. Vanuit deze entiteit worden landelijke opdrachten geïnitieerd en gecoördineerd. Door bundeling van de krachten kan elke partner gebruikmaken van de expertise en de netwerken van alle partners. Hierdoor kan eenvoudig buiten het eigen werkgebied kennis worden verkregen van andere regionale markten. Dynamis Taxaties Nederland B.V. is gevestigd in Utrecht en wordt versterkt door een team van meer dan 90 gecertificeerde taxateurs verspreid over 36 vestigingen door heel Nederland.

Werkgebied

Onze activiteiten, waarbij de kennis van de regionale markt van belang is, voeren we voornamelijk uit in de regio’s 's-Hertogenbosch, Eindhoven en Venlo. Vanuit het Dynamis-netwerk zijn we echter in staat om in het gehele land opdrachten uit te voeren en daarbij beschikken over de kennis van de lokale en regionale markten. Voor opdrachten waarbij de kennis van de lokale markt een minder belangrijke rol speelt, waaronder optreden in geschillen, is het werkgebied ruimer.

Over ons

Integriteit

Ondernemingscode

‘Een integere ondernemer doet wat hij zegt en zegt wat hij doet.’

Integriteit neemt een structurele plaats in binnen Bilderbeek & Partners en Dynamis. De aanleiding daarvoor is zowel intrinsiek als van buitenaf ingegeven.